Lite Musik

Dory Harsa - Ninggal Tatu Practice Session. BANYU MOTO SINGER Herryreceh Ratrimay F CIPT. Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang OFFICIAL Title.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [6.99 MB]

Judul: dory harsa - ninggal tatu practice session
Durasi: 4:59 Minutes
Size: 6.99 MB
Diputar: 14409539

Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak lara Cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene sliramu Senderno turu ning pundakku Kowe tak tresno Lan tak jogo Senengku wis tekan dodo Tresno jalan soko kulina Kebacut aku wis ra iso lungo Samsoyo nambah cinta sing tak roso Ra pengen pedot sampe tuo Social Media. Dory Harsa Ojo Nesu Nesu OFFICIAL Harsa Media Production Singer. Alex La Major Music Video.

Dory Harsa - Ojo Nesu Nesu Official

Wis seprene suwene aku urip karo kowe mergo kahanan kowe ngajak pisahan opo kowe ra kelingan janji urip bebarengan nompo onone keadaan mergo kahanan kowe ninggal sayang tak terimo masio atiku kelaran sopo wonge atine sing ora lara kowe medot tresno mergo wong liyo opo salahku opo kurangku tego temen kowe ninggal aku sing tak sayang ilang jaremu aku kurang sayang sing tak sayang ilang jaremu aku kurang berjuang Sosial Media. Sing Tak Sayang Ilang Harsa Media Production Singer. Balairung Universitas Gadjah Mada 15 Desember 2019 DidiKempot balairung ambyar BanyuLangit dory. Kuncung Majasem NINGGAL TATU Lyric Ninggal Tatu Ning ngopo ra cerito Yen kowe wes ra tresno Neng kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani Nganti tekane mati Ning nyatane janjimu Kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe opo iseh kurang Ning ngopo ra cerito Yen kowe wes ra tresno Ning kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani nganti tekane mati Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe opo iseh kurang iTunes.

[4:59 min] of download lagu dory harsa - ninggal tatu practice session mp3 populer

Balairung Universitas Gadjah Mada 15 Desember 2019 DidiKempot balairung ambyar BanyuLangit dory. Kuncung Majasem NINGGAL TATU Lyric Ninggal Tatu Ning ngopo ra cerito Yen kowe wes ra tresno Neng kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani Nganti tekane mati Ning nyatane janjimu Kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe opo iseh kurang Ning ngopo ra cerito Yen kowe wes ra tresno Ning kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani nganti tekane mati Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe opo iseh kurang iTunes. HAPPY ASMARA NINGGAL TATU Title. Dory Harsa Songwriter.