Lite Musik

Story Wa Dj Leda Lede Keren Kekinian 30 Detik. Plesetan lagu ini kamu buat waktu jamkos saat pelajaran sekolah kami hanya ingin menghibur kalian dengan bosen nya saat jam jam sekolah haha tapi tenang kami selalu rajin dalam belajar. Dan semoga anda semua terhibur Jngn lupa.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [0.72 MB]

Judul: story wa dj leda lede keren kekinian 30 detik
Durasi: 31 Minutes
Size: 0.72 MB
Diputar: 7515

Aku isih wedi mbok larani Atiku iki wes kadung loro Wes dadi kebacut ilang roso Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono Atiku wes kanggo uwong liyo Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Ora tak getuni ora tak tangisi Lungamu neng endi aku ora nggoleki Wes kadung kelaran atiku ra karuan Wes bubrah kahanan rosoku uwis ilang Wes lalekke wae aku ora nggondheli Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone djmnr tiktok ledalede djledalede. Leda Lede Artis. Intan Rahma Vocal.

Dj Leda Lede - Intan Rahma Full Bass Terbaru 2020 Dj Mnr Remix

Ojo Lali Saskrep E Lurrr Vidio apload mbendino Bahasa Indonesia. Support Raka Remixer Original Video. Jangan lupa subcribe dan like. Intan Rahma Remixer.

[31 min] of download lagu story wa dj leda lede keren kekinian 30 detik mp3 trending

Jangan lupa subcribe dan like. Intan Rahma Remixer. Leda Lede Intan Rahma Biyen kowe ngomong wes ra sudi Saiki kowe nuntut aku bali Opo kowe pantes tak lagati. Dj MNR Original video.