Lite Musik

Happy Asmara Full Album 2020 Hits Ninggal Tatu Lagu Jawa Terbaru 2020. Terus Support Kami Agar Kami Semakin SEMANGAT Untuk Terus Berkarya. Kuncung Majasem NINGGAL TATU Lyric Ninggal Tatu Ning ngopo ra cerito Yen kowe wes ra tresno Neng kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani Nganti tekane mati Ning nyatane janjimu Kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe opo iseh kurang Ning ngopo ra cerito Yen kowe wes ra tresno Ning kowe malah lungo Ninggal tatu ning dodo Rasane ati iki koyo keno mowo Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngliyo Janjine ngancani nganti tekane mati Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji Panase geni ra koyo panase ati Sak wise ngerti kowe ning aku ngapusi Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang Anggonku labuh kowe opo iseh kurang iTunes.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [91.58 MB]

Judul: happy asmara full album 2020 hits ninggal tatu lagu jawa terbaru 2020
Durasi: 1:5:16 Minutes
Size: 91.58 MB
Diputar: 1523727

Terimakasih Telah Berkunjung Ke Channel Youtube LANGIT BIRU RECORD. Thomas Arya Elsa Pitaloka iPANK Andra Respati Kinthani Ovhi Firsty dan banyak penyanyi penyanyi lainnya dibawah bendera Elta Record. HAPPY ASMARA NINGGAL TATU Title.

Happy Asmara - Full Album - Terbaru 2020

Kami berharap anda senang dan puas atas kunjungan anda ke channel ini. Penyelenggara. Channel ini akan berisi Lagu Terbaru dari penyanyi penyanyi kebanggaan kami. Happy Asmara Song writer.

[1:5:16 min] of download happy asmara full album 2020 hits ninggal tatu lagu jawa terbaru 2020 mp3 populer

Channel ini akan berisi Lagu Terbaru dari penyanyi penyanyi kebanggaan kami. Happy Asmara Song writer. Happy asmara FULL ALBUM TERBARU 2020 Happy asmara FULL ALBUM TERBARU 2020 Happy asmara FULL ALBUM TERBARU 2020 NOTE. Yang kami bangun untuk menghibur pencinta musik Indonesia dimanapun berada.